Bas geeft de idealisten een goede boost

Bas geeft de idealisten een goede boost

Enkele dagen geleden heeft Bas besloten om zich aan te sluiten bij de idealisten. Dit omdat hij deze groep een oppeper wil geven en sterker wil maken. Ook vond Bas de idealisten maar een ongeorganiseerd zooitje en hier wil hij verandering in brengen.

Sinds Bas zich heeft aangesloten bij de groep zijn ze al meerdere keren bij elkaar gekomen om hun doelen te bespreken en zo ook vandaag. Boyd en Jessie doen er een schepje bovenop door een cheque aan Victoria te overhandigen om zo haar inzet te belonen. Bas wil op zijn beurt elk individu helpen bij het behalen van doelen. Hiervoor laat hij de groep elf vragen beantwoorden om er zo achter te komen wat iedereen wil bereiken. Met Victoria en Do die nog bij de ondernemers horen, brainstormt hij over een nieuw idee van Victoria. Namelijk het maken van een kinderboek. Cemal en Jacco werken ondertussen een ander idee uit het verkopen van bloemen. De twee zijn er door Bas achter gekomen dat ze allebei over bloemschik talent beschikken en willen hier dan ook wat mee doen. Al met al krijgt Bas de groep goed in beweging en dit belooft nog veel goeds voor de idealisten. Een goede zet dat Bas naar de idealisten is gegaan toch?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *