Billy huilt uit bij Romy

Billy huilt uit bij Romy

Eergisteren was er een ruzie tussen Billy, Romy en Ramona. Billy vond het niet kunnen dat Ramona midden op de dag op haar bed lag en uitte haar ongenoegen hierover bij Jessie. Ramona die dit gesprek toevallig hoorde, vond dit op haar beurt weer belachelijk omdat zij zich niet lekker voelde en daardoor op bed lag. Gisteren spraken Billy en Ramona de ruzie uit. Romy die ook in dit verhaal betrokken is omdat zij voor Ramona wilde opkomen, heeft nog niet met Billy over de situatie gepraat. Ondanks dat doen zij normaal tegen elkaar maar er lijkt toch wat spanning te zijn. Billy leek dat ook te voelen en besloot afgelopen avond met Romy het gesprek aan te gaan. Billy besluit de spanning te doorbreken door Romy een knuffel te geven. Met trillende stem zegt ze het op dit moment even zwaar heeft. Ik mis thuis en heb het gevoel dat er veel spanning in de loods hangt. Romy laat weten dit gevoel ook te hebben en zegt dat ze zich hier het liefst buiten wil houden. De twee dames knuffelen en Romy benadrukt aan Billy dat het allemaal wel goed komt. Billy biedt vervolgens haar excuses aan voor eergisteren en legt uit waarom ze zo reageerde. Ik wil mijn vriendinnetjes niet kwijt, dan heb ik helemaal niks hier voegt ze eraan toe. Romy stelt haar gerust en reageert dat Billy haar nooit kwijt zal raken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *