Romy vindt Jessie zijn mening kleinerend

Romy vindt Jessie zijn mening kleinerend

Afgelopen avond vond er een minimalisten academie plaats. Na deze academie was het niet zo gezellig tussen Romy en Jessie de twee hadden namelijk ruzie. En dit heeft volgens Romy te maken met het gedrag van Jessie.

Romy stond namelijk buiten met Do en Ramona te kletsen. Jessie ving een deel van dit gesprek op en besloot zijn mening hierover te geven. Dit schoot bij Romy in het verkeerde keelgat. Ze vindt Jessie zijn mening kleinerend. Op het moment dat ze hem hierop aanspreekt wakkert dit de discussie alleen maar aan, al snel ontstaat er ruzie. Jessie verwijst naar de relatie tussen Romy en Cemal, een gevoelig punt voor haar. Romy schiet dan ook uit haar slof en noemt Jessie meerdere keren een vies mannetje. Woedend stormt Romy achter Jessie aan de loods in. Billy besluit zich er maar niet mee te bemoeien. Romy ratelt ondertussen maar door over wat ze van Jessie vindt. Ik heb jou nooit gemogen roept ze onder andere. Jessie die een stuk rustiger is, komt nauwelijks aan het woord. Als Romy uitgeraasd is neemt Do haar mee om te kalmeren. Jessie mompelt ondertussen wat in zichzelf, over hoe belachelijk hij deze situatie vindt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jans at 13:32

    worden ze eindelijk wakker daar door zijn gedrag! aanpakken met zijn allen het is een grote profiteur kan alleen maar lopen met een map onder zijn arm en als iets hem niet bevalt,loopt hij weg in zich zelf pratend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *