Paniek om te weinig friet in Utopia

Paniek om te weinig friet in Utopia

Paniek in Utopia! Dit keer om friet, er lijkt namelijk een tekort te zijn. Ramona is de eerste die daar achter kwam en besloot verantwoordelijke Cemal erop aan te spreken.

Waar is Cemal? vraagt Ramona aan niemand in het bijzonder. Jessie antwoordt dat Cemal ligt te slapen. Ramona reageert dat Jacco direct naar de caravan toe moet om hem wakker te maken. Er moet namelijk zo snel mogelijk een hele berg friet gemaakt worden. Romy laat Ramona weten dat Cemal eraan komt. Hij was moe, is gaan liggen en is zich van geen kwaad bewust voegt ze eraan toe. Ramona benadrukt dat Cemal hoofdverantwoordelijk is voor Le Luifel en dat hij moet zorgen dat er patat is voor de gasten. En legt uit dat naast alle bewoners en B&B gasten, er vanavond ook nog een groepje mensen langs komt om friet te eten.  Terwijl Cemal naar Le Luifel loopt om extra patat te maken, barst er in de loods een discussie los. Het wordt Cemal kwalijk genomen dat hij niet genoeg patat heeft gemaakt voor iedereen. Romy neemt het voor hem op en zegt dat Cemal niet eens wist dat hij verantwoordelijk is voor Le Luifel. Cemal is ondertussen als een gek aan de slag met friet bakken. Als de bewoners en B&B gasten gegeten hebben, neemt Cemal plaats achter de computer. Daar hoort hij dat de gasten die vanavond langs zouden komen hebben afgezegd. De extra friet was dus niet nodig geweest, maar gelukkig hebben ze nu voorlopig even genoeg friet op voorraad.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *