Billy heeft het idee dat Jessie Britt wel ziet zitten

Billy heeft het idee dat Jessie Britt wel ziet zitten

Tijd voor weer wat Utopia nieuws. Afgelopen avond kroop Billy langs Jessie om te gaan slapen maar er gebeurde wat anders. Billy lag te huilen…

Jessie trekt Billy naar zich toe en vraag wat er aan de hand is. Niks antwoordt Billy verdrietig, maar Jessie laat het er niet bij zitten. Dan vertelt Billy toch wat haar dwars zit. Ik heb het idee dat jij Britt wel ziet zitten. Je doet anders de afgelopen dagen. En ik heb je er al naar gevraagd maar de antwoorden die je mij gaf hebben het alleen maar erger gemaakt volgens voegt ze eraan toe. Jessie benadrukt dat hij helemaal niet met Britt bezig en vindt het vervelend dat Billy een paar dagen geleden nog zei dat hij het zo goed deed rondom haar. Billy begint ondertussen harder begint te huilen en zegt dat ze gewoon aan Jessie ziet dat hij indruk wil maken op Britt. Als voorbeeld noemt ze het feit dat Jessie met Britt heeft gesport in de avond. Ik voel mij onzeker. Ik kan toch nooit aan zo iemand tippen, dat snap je toch zelf ook wel snikt ze verder. En geeft vervolgens aan dat ze even goed wil nadenken over of en hoe ze verder wil met de relatie. Jessie reageert op zijn beurt aan klaar te zijn met het gesprek. Of je legt je erbij neer, of je maakt een andere keuze sluit hij het gesprek af. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *