De zelf gemaakte kachel in de loods is niet meer

De zelf gemaakte kachel in de loods is niet meer

De kachel in Utopia wordt vervangen. De zelf gemaakte kachel door oud Utopia bewoner Paul is niet meer. Inmiddels is er een nieuwe kachel gearriveerd. Een bedrijf komt langs met een mooie nieuwe en vooral warme houtkachel. Bas en Rob hebben deze kachel besteld en zo zorgen de twee ervoor dat de bewoners er weer lekker warm bij zitten de rest van de winter. Als het Busje met daarin de kachel het terrein op komt rijden staan Cemal, Bas en Rob meteen klaar om de mannen op te vangen. Samen dragen ze de houtkachel naar binnen en maken ze deze klaar voor gebruik. Er is een einde aan de kou in de loods gekomen! Wat vindt jij van de nieuwe kachel?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 14:23

    Ik denk dat Rob heel veel mensen kan, zoals hij ze in het begin wat hij deed in de buiten wereld.
    Rob komt uit mijn gemeente plaats. Rob komt uit Broek op Langedijk .
    En ik denk dat hij daar veel vrienden heeft en die een bedrijf hebben er zijn er heel veel kleine bedrijfjes die hij misschien op deze manier wil helpen.

  2. Jans at 12:29

    vreemd hoor zo hebben ze niets? aan geld! nu kan alles? raar laten ze maar eens matrassen kopen brrr die zien er niet uit daar wil je niet dood op worden gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *