De bewoners zijn druk bezig op deze zondag

De bewoners zijn druk bezig op deze zondag

Wat gebeurd er allemaal op deze zondag? We hebben het voor je samengevat zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Het is zondag maar dat betekent niet dat de bewoners stilzitten. Zo heeft Boyd al zijn een tattoo klant gehad. Jessie was sportend in de gym te vinden en Romy was druk met de dieren. Rob en Bas zijn erg blij met de nieuwe kachel. Maar zal deze ook goed verwarmen? Zo groot is het ding namelijk niet, hier lees je er meer over terug. Gina organiseert kinderfeestjes in Utopia zoals we weten en vandaag komt er een groep kinderen langs. Samen met Billy en Romy zorgt Gina ervoor dat de jarige job en haar vriendinnetjes een leuke dag beleven. Jacco zien we druk bezig met het schoonmaken van de badkamer. Romy is ondertussen bezig met haar hoedelijn. Vandaag zijn de logo’s binnengekomen en ook bestelt de ze nieuwe hoeden. Dat was het even voor nu. Uiteraard komen we zo weer terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *