Utopia kijkcijfers week 109

Utopia kijkcijfers week 109

Tijd om weer even te kijken naar de Utopia kijkcijfers, Utopia 2017 is pas net begonnen en de kijkcijfers prima. Maar is dat deze week ook zo? We hebben wat cijfers voor je op een rijtje gezet. De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 109 – avonden 19:30-20:00 uur

 • Maandag 16 januari: 586.000 kijkers
 • Dinsdag 17 januari: 601.000 kijkers
 • Woensdag 18 januari: 492.000 kijkers
 • Donderdag 19 januari: 481.000 kijkers
 • Vrijdag 20 januari: 490.000 kijkers

Voor het eerst in lange tijd zien we weer rode cijfers. Utopia werd vanaf het start van het nieuwe jaar goed bekeken maar het gemiddelde van 500.000 kijkers wordt nu niet altijd meer behaald. Laten we hopen dat er snel weer wat stabiliteit komt. We houden het voor je in de gaten en komen binnenkort weer met nieuwe cijfers. Wat is volgens jou de oorzaak van deze daling?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Rebecca at 00:40

  Het is vaak chaotisch en warrig er is weinig over leg
  De groep is met de laatste wisselingen van medespelers,niet echt meer een eenheid en dat is erg jammer

 2. maria at 13:05

  Te veel streamlocks. 22.00uur licht uit. Geen fatsoenlijk gesprek meer te volgen. En enorm saai geworden. En…heeft geen inhoud meer van niveau. Meer een kleuter klas geworden.

 3. maria at 13:00

  Utopia is bij lange na niet meer het utopia van 2014.Het gaat nu alleen maar om geld.Sommigen denken daar dat ze heel rijk kunnen worden.Het is enorm saai geworden. Om 22.00 uur het licht al uit. In de avond alleen slapende mensen te zien . Men kan geen gewoon gesprek meer volgen door de vele streamlocks. Het is gewoon niet meer leuk om naar te kijken. Ik begin me enorm te irriteren aan de streamlocks. Men wil structuur die er nooit zal komen. Alles is zo voorspelbaar geworden. Ik krijg steeds meer het idee dat er moedwillig mensen in komen met een rugzak.als je begrijpt wat ik bedoel.Ik zal maar niet verder gaan want ik kan nog wel meer dingen op noemen die ik liever maar niet doe. ——–Dus niks meer aan om naar te kijken!!!!

 4. Gertrude at 22:29

  Het is een bedrijf geworden en daar zit niemand op te wachten. De mensen zijn niet vrolijk en hebben geen plezier in hoe t loopt en staan ver van hun eigen dromen. De vrijheid is verdwenen. Geen leuke persoonlijkheden.

 5. Cees59 at 15:28

  Volgens mij is het de schuld van de leiding. De structuur is helemaal zoek en met het wegvallen van Do gaat het het helemaal de foute kant op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *