Bas zijn familie komt langs in Utopia, precies op het juiste moment!

Bas zijn familie komt langs in Utopia, precies op het juiste moment!

Bas zit niet zo lekker in zijn vel, dit doordat het uit is met Do en dat zij ook nog eens vertrokken is uit Utopia maakt het er allemaal niet  beter op. Zijn mede bewoners doen er alles aan om hem op te vrolijken maar dat lijkt maar weinig te helpen. Echter staat er vandaag wel een leuke dag op zijn programma. Zijn familie komt namelijk op bezoek en je kunt wel stellen dat dit op precies het juiste moment is. Toeterend rijdt de auto het Utopia terrein op. Zodra de auto geparkeerd staat stappen moeder, stiefvader, tante, beste vriend en beste vriendin van Bas uit. Bas vliegt zijn moeder om de hals en er volgt een emotioneel moment tussen de twee. Na ook de rest van zijn bezoek uitgebreid te hebben geknuffeld is het tijd om naar binnen te gaan en bij te kletsen. Laten we hopen dat Bas zijn familie hem een beetje op kunnen vrolijken!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. margriet at 23:12

    Wel stoer van Do, dat ze zelf is opgestapt. Eigenlijk is het goed zo .Bas was toch en vooral de laatste tijd erg overheersend naar haar toe.Nu kan ze zelf lekker haar eigen dingen doen.En Bas kan daar ook weer zichzelf worden.Zoals ie binnenkwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *