Een aantal bewoners hebben nieuwe bedrijfsplannen voor Le Luifel

Een aantal bewoners hebben nieuwe bedrijfsplannen voor Le Luifel

Jessie, Cemal, Jacco en Boyd komen bij elkaar om het een en ander over Le Luifel te bespreken.  Want nu Gina Le Luifel heeft overgedragen is er een hoop ophef rondom de friettent. Jessie en Boyd vinden dat er meer uit Le Luifel gehaald kan worden door onder anderen andere producten te gaan verkopen. Gina staat hier niet achter omdat ze vindt dat het huidige concept van Le Luifel goed is en niet veranderd moet worden. Toch besluiten Jessie en Boyd dat het anders moet en dit bespreken ze met Jacco en Cemal. Jacco vindt op zijn beurt dat niemand meer wat te zeggen heeft over Le Luifel omdat niemand bereid was de zaak over te nemen behalve hij en Cemal. Na wat overleg vinden de heren dat ze zich nu focussen op wat ze op de eerst aankomende markt gaan doen met Le Luifel en daarna kijken ze wel weer verder. Jessie en Boyd willen graag tosti’s gaan verkopen. Dit zullen ze dan gaan doen vanaf de zijkant van Le Luifel. En voor de rest verkopen ze de snacks die nog over zijn en uiteraard friet. Bij een volgende markt wil Jacco graag uitbreiden door ook hamburgers te gaan verkopen. Ook besluiten de heren dat Le Luifel niet meer elke vrijdag en zaterdag open is. Jessie komt met het idee om dit te veranderen naar één vrijdag en zaterdag in de maand. Jacco en Cemal zijn het hiermee eens. Al snel zijn de heren het over elk punt met elkaar eens en wordt het overleg afgerond. Wat vindt jij van de nieuwe bedrijfsplannen voor Le Luifel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 02:53

    Maak de luifel groter ga 2 of 3 groter neem extra frituur en kijk of je de patat kan kopen bij een groothandel, hoef je ook niet meer piepers te schillen spaart tijdt uit.
    En schaf voor binnen twee frietuurpannen aan als jullie voor je zelf bakken,.
    Met uitbreiding kan je daar ook tosties maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *