Disscussie om nieuwe bedrijfsplannen van Le Luifel

Disscussie om nieuwe bedrijfsplannen van Le Luifel

Victoria en Ramona hebben de nieuwe bedrijfsplannen voor de Utopiaanse friettent Le Luifel opgevangen. De twee zijn het totaal niet eens met wat er besloten is.

Victoria besluit om deze reden Jessie aan te spreken. Ze benadrukt dat dat zulke beslissingen met de hele groep genomen moeten worden. En het stuit mij tegen de borst dat jullie met zijn vieren hebben besloten het anders aan te pakken, dit terwijl Le Luifel al heel lang bestaat voegt ze eraan toe. Ramona en Boyd mengen zich ook bij het gesprek. Ramona is het helemaal met Victoria eens. Jessie vindt het op zijn beurt allemaal maar onzin. Hij vindt niet dat de hele groep moet meebeslissen over Le Luifel omdat niemand zich wilde opofferen om tijdens evenementen in de kraam te gaan staan. Het viertal belandt in een discussie waar Jessie boos van wegloopt. F*cking bullshit mompelt hij. Ben jij het met Victoria eens dat deze plannen eerst overlegd moeten worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Karel at 09:50

  Jessie is een verwend vervelend JONGETJE zijn vader en moeder moeten eens flink met hem praten hoe je een fatsoendelijk mens kunt worden maar geen huilend klein verwend jongetje ga naar huis en ga je ouders vervelen maar niet 14 mensen in een samen leving die SAMEN moeten leven

  • Willem at 10:55

   Ik denk juist dat zijn ouders hem zo gemaakt hebben en hem de boodschap hebben meegegeven dat alleen zijn mening telt. Ik erger mij ook aan zijn manier van lopen.

 2. Arty at 19:07

  Ik vindt dat de genen die voor de luifel hebben gekozen ook mogen bepalen wat z wel of niet willen aangezien niemand anders de Luifel over wilden nemen. Ook Gina mot afstand van houden. Wel… advies van hoe zou het beter kunnen en ideeën van de rest zou welkom moeten zijn.
  En Ramonona Pleaaaaasse : ga gewoon lekker sporten meid je bent goed bezig. Je vindt dat niet iedereen hun mening hoeven uit te spreken maar …. wij worden zoooo moe van jou.

 3. annelies at 19:02

  ja, ik ben het helemaal eens met victoria. jessie en boyd denken dat zij boven alles staan maar zij vergeten dat ze met er 15 personen daar wonen die ook zeggenschap hebben. het lijken wel dictatoren te zijn omdat zij denken over alles te mogen beslissen.

 4. Jo at 16:55

  Jesse je moet niet doen of jij de baas ben je moet de andere mee laten beslissen maak het hele spul groter dan heb je meer ruimte en je kan alles schenken als koffie limonade en dergelijke maak er een lunchroom van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *