Romy en Cemal verhuizen naar de caravan

Romy en Cemal verhuizen naar de caravan

Romy en Cemal zijn zoals we kort al omschreven de caravan in getrokken omdat Ruud Utopia heeft verlaten. Rowena deelde toen mede dat de twee de caravan mochten hebben. En dat kwam mooi uit want de twee zijn al enige tijd op zoek naar een plek voor henzelf, en in het begin van het nieuwe jaar gaat die wens eindelijk in vervulling. Vandaag verhuizen de twee dan ook.  Eerst wordt de caravan met schoonmaakdoekjes schoongemaakt en vervolgens gaan de matrassen richting de caravan. Langzaam maar zeker wordt de caravan omgetoverd tot het paleis van Romy en Cemal.Om de caravan helemaal eigen te maken, vraagt Romy aan Billy of zij de caravan binnenkort wil overspuiten. Billy reageert enthousiast, natuurlijk wil ze dit doen voor Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *