Bewoners hebben een hoop verander punten voor een nieuwe structuur

Bewoners hebben een hoop verander punten voor een nieuwe structuur

Gisteren presenteerde Jessie en Boyd een nieuwe structuur. De twee willen namelijk verandering in het nieuwe Utopia jaar. Vanmorgen werd er veel over gesproken.

In de nieuwe structuur zal er namelijk een onderscheid zijn tussen de kapitalisten en de minimalisten. Om dit onderscheid duidelijk te maken willen een aantal bewoners dat er zichtbare kenmerken komen waardoor dit onderscheid te zien is. Zo is er al gesproken over kleding voor de kapitalisten. Zij zouden bijvoorbeeld nette pakken kunnen dragen. Rob heeft een ander idee en bespreekt dat met Jessie. Hij wil graag speldjes laten maken, waaraan de kapitalisten te herkennen zijn. Do vindt op haar beurt dat het slecht gesteld is met de normen en waarden in de loods. Ze is voorstander van een nieuwe structuur, maar ze denkt dat die niet zal gaan werken zolang de bewoners niet netjes met elkaar omgaan. Ze laten elkaar nu vaak niet eens uitpraten, terwijl communicatie volgens haar zo belangrijk is. Hierom heeft ze een lijst gemaakt met regels, zodat de bewoners hopelijk leren wat netter met elkaar om te gaan. De loods moet volgens sommigen ook een make-over krijgen. Zo wil Jessie dat het netter wordt. Hij vindt het vaak een bende en wil op blote voeten door de loods kunnen lopen. Ook Boyd en Bas zien graag snel veranderingen. De inrichting van de loods is nu namelijk veel te pauper zoals hun dat noemen. Ze willen dat er geld geïnvesteerd gaat worden om de loods een beter aanzien te geven. Het is tenslotte hun visitekaartje. Wat vindt jij van deze veranderingen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Petra at 18:18

    Ik sla werkelijk stijl achterover! Goed dat Do geen speldje wil dragen, wat zetten die anderen zichzelf voor aap. Waar gaat dit heen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *