Billy ontvangt haar moeder en zus in Utopia

Billy ontvangt haar moeder en zus in Utopia

We schreven er zojuist al over, Billy krijgt bezoek. En dat moment is zojuist aangebroken. Ze ging samen met Romy en Ramona voor de poorten  wachten tot haar bezoek arriveerde. Billy vertelt aan haar mede bewoners dat ze ontzettend veel zin heeft om haar familie weer te zien. Als de poort opengaat en de auto met daarin het bezoek het Utopia terrein op komt rijden springt Billy vrolijk heen en weer. Er wordt geknuffeld en gelachen. Ze is blij haar moeder en zus een paar uurtjes te mogen zien. Dit beloofd een gezellig en vooral zonnig bezoek te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *