Hoeveel heeft open loods opgebracht?

Hoeveel heeft open loods opgebracht?

Wat gebeurd er deze zonnige dag nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt van de wat kleinere gebeurtenissen zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Gisteren hebben de bewoners een geslaagde open loods gehad, maar is er ook wat geld verdiend dat is de grote vraag. Daarom wordt de kassa geteld. Jessie besluit dat hij dit niet in zijn eentje gaat doen en hij vraagt Jeroen om hulp. Jeroen stemt in en samengaan de twee aan de slag met het tellen van het geld. Verder is Cemal druk bezig met zijn modellen carrière en vandaag staat er een fotoshoot op de planning. Terwijl Cemal zijn ding doet voor de camera staan Billy en Roy Donders achter de camera mee te genieten. Voor Billy is het overigens ook een bijzondere dag, want naast haar nieuwe tatoeage komt er ook nog bezoek voor haar. Haar moeder en zus komen een paar uur langs waar we vast en zeker op terugkomen. In Utopia schijnt ook de zon en de bewoners genieten daar ook van. De meeste zijn dan ook buiten te vinden.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *