Billy organiseerde een girls night

Billy organiseerde een girls night

Afgelopen avond was het een keer gezellig in Utopia! Billy had namelijk een girls night georganiseerd. Een speciaal avondje voor de vrouwelijke bewoners. Echter toch niet helemaal want Kevin en Jacco zijn ook uitgenodigd. Enfin, Billy heeft er werk van gemaakt want ze heeft de  voormalige kapsalon omgetoverd tot een Lady Cave en alle ingrediënten voor een gezellige avond zijn aanwezig. Er liggen kussens op de grond er branden wat kaarsjes en er staan allerlei lekkernijen op tafel. De sfeer zit er al snel goed in en het belooft een leuke meidenavond te worden. Karin stelt alvast voor dat de volgende editie in het cordwood zal plaatsvinden. En het bleef nog lang gezellig. Laten we hopen dat deze nieuwe dag ook zo blijft!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 15:02

    Ik zou willen dat iedereen zich tegen Jessie en Boyd keert wat betreft deze werkwijze en stiekem gedoe, en tot inzicht komt!

  2. anneke at 13:31

    Zal leuk zijn als Billy bij de andere groep aan sluit en alle kleding lijnen mee neemt , en voor hun het geld binnen gaat halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *