De ondernemers vergadering van 7 maart

De ondernemers vergadering van 7 maart

Een nieuwe dag is weer begonnen in mini samenleving Utopia. En de ondernemers zijn alweer bij elkaar gekomen om het een en het ander te bespreken. In dit bericht lees je wat er zoal besproken is.

Rob is niet bij de vergadering aanwezig, hij liet gisteren al doorschemeren dat hij erover denkt om mogelijk over te stappen naar de minimalisten. Jessie opent de vergadering met een financiële update. En vertelt dat er een hoge factuur van Win is binnengekomen. Daarom stelt hij voor dat er niet zomaar dingen besteld worden bij Wim. Dit moet eerst met de groep overlegd worden. De ondernemers besluiten dat Jeroen hoofd van de bouw wordt. Dit betekent dat alle bestellingen van producten bij Wim eerst langs Jeroen moeten. Verder vertelt Jessie nog dat de ondernemers deze maand op 6522,30 euro winst zitten. Hier zijn de ondernemers blij mee, maar de hoge vaste lasten en de onvoorziene kosten zijn iets waar de bewoners minder blij mee zijn. Na de financiële update wordt de markt kort geëvalueerd. Ramona vertelt over hoe het met de Candy shop is gegaan en voegt eraan toe dat er voortaan ook oma’s broodje bal verkocht zal worden. Als ook de andere ondernemers hebben vertelt waar ze mee bezig zijn eindigt de vergadering.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:34

    Rob heeft heel veel gedaan om alles voor elkaar te krijgen wat betreft de vloer en alle andere dingen.
    Hij heeft met een paar gasten de grond gelegen.
    Waar Jessie en Boyd geen donder aan gedaan hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *