Rob wil overstappen naar de minimalisten en dat komt door Jessie en Boyd

Rob wil overstappen naar de minimalisten en dat komt door Jessie en Boyd

Rob lijkt te twijfelen aan de ondernemers groep waar hij momenteel in zit. Hij vraagt daarom aan Victoria of ze even tijd heeft om met hem te kletsen. Als de twee over het Utopia terrein lopen geeft Rob toe dat hij zich aan het oriënteren is, en dat hij met de gedachte speelt om over te stappen van de ondernemers naar de minimalisten. De ondernemers worden geleid door Jessie en Boyd, en ik zie dit niet meer zitten legt hij verder uit. Het ondernemen binnen Utopia is niet te vergelijken met het ondernemen dat ik buiten de poort deed. Victoria antwoordt dat Rob gewoon niet meer op zijn plek zit bij de ondernemers groep. En voegt eraan toe dat hij vrij is om een keuze te maken en altijd welkom is. Ik vind het wel mooi dat je ook het sociale aspect als belangrijk ziet voegt ze eraan toe. Rob laat in het gesprek meerdere malen naar voren komen dat hij het niet eens is met de aanpak van Jessie. Zo vindt hij het bizar dat de administratie totaal niet transparant is en daarnaast vindt hij dat Jessie en Boyd hun successen altijd luid benoemen maar de dingen die niet lopen, laten ze als rommel voor de rest achter. Maar ik sta wel achter de huidige structuur benadrukt hij. Ik wil alleen mijn eigen rol veranderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Marja at 10:05

    Rob kan het niet uitstaan dat jessie en Boyd niet naar hem luisteren, hij was nog erger dan die twee, nu is hij opeens zo sociaal

  2. hans at 05:51

    Het word eens tijd dat er , een boekhouder van buiten Utopia de boekhouding in ziet.
    Dan komt het ene lek naar het ander naar boven. Wat zou Jessie raar opkijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *