Billy wil Jessie echt niet meer terug

Billy wil Jessie echt niet meer terug

Jessie en Billy hebben geen relatie meer. Dit is al meerdere keren gebeurd, ze kwamen toen weer bij elkaar. Echter zit dat er voorlopig niet meer in. Het gaat Billy goed af.

Rooms, ik moet even zeggen ik voel me zo goed! Had ik niet verwacht zegt Billy tegen haar mede bewoner. Ik had verwacht dat ik het zwaar zou krijgen maar ik zit lekker in mijn vel voegt ze eraan toe. Ik had het ook niet verwacht reageert Romy. Billy vertelt vervolgens dat de lijst met leuke dingen aan Jessie, waardoor ze verliefd op hem was veel kleiner is dan de lijst met minder leuke dingen. Wat mij betreft ga ik ook echt niet meer terug voegt ze eraan toe. Het is helemaal klaar benadrukt ze. Dan komt ze ineens op een leuk idee, ze wil een meidenavond organiseren. Meteen loopt ze langs alle vrouwelijke bewoner om ze bij haar in de voormalige kapsalon uit te nodigen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. tintje at 07:24

  ik ben echt eens benieuwd hoe lang ze het vol houdt, ik hoop er op dat het nu echt gedaan is. Want jessie brengt iedereen naar onder, als hij maar de king is en dan komt boyd.

 2. Else at 20:27

  Ik word zo moe van dat gedoe met Jessie en Bil.
  Net als Bil met Ruud indertijd. Toen ze weer terug kwam dacht ik al: o nee he! Weer zoveel drama en toestanden.
  En ja hoor, het klopt exact! Bahbah!

 3. Anna at 17:55

  Beter velaat ze Utopia. Vele ergen zich aan die meid gelukkig staat ze met romy onder aan dat zegt genoeg wij zijn die 2 meiden spuugzat .

 4. Aleid at 17:09

  Bil het is tijd dat je eruit ga je ben met verkeerde bedoelingen Utopia in gekomen omdat je zogenaamd ruudje zo miste maar je zag wel gelijk waar het geld te halen was.

  En dat hele gedoe met Jessie is gewoon als je jeuk hebt dan is hij goed genoeg bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *