Roy Donders komt met Marvin in Utopia logeren

Roy Donders komt met Marvin in Utopia logeren

Leuk nieuws voor de bewoners! Als Jessie achter de computer zit komt er een mail binnen. Met een glimlach op zijn gezicht leest hij de mail en hij besluit dat de hele groep op de hoogte moet worden gebracht van het bericht dat hij zojuist heeft ontvangen. Hij drukt daarom op de zoemer. Als iedereen er is begint Jessie voor te lezen.

“Hoi lieve inwoners,
Het duurde even, maar ik heb een plekje in mijn agenda gevonden om bij jullie te komen slapen. Ik kan aanstaande vrijdag 10 maart, zaterdag 11 maart en zondag 12 maart ga ik dan aan het einde van de dag weer weg. Vrijdag kan ik er rond 16:00 uur zijn. Ik heb Marvin niet zo veel gezien door al mijn carnaval optredens, vinden jullie het goed als hij gezellig met mij meekomt? En waar slapen we trouwens? Ik kijk er naar uit en heb er nu al zin in!
Groetjes,
Roy”

Er klinkt applaus en gejuich van de bewoners. Ze vinden het ontzettend leuk dat Roy Donders bij ze komt logeren. Zal dat een dolle boel worden?!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *