Jessie dumpt Billy

Jessie dumpt Billy

Eerder vroeg Billy aan Jessie of ze haar spullen uit de boot moet pakken en ergens anders moet slapen. Hij gaf in dat gesprek aan hier later op terug te komen en dat moment is zojuist  aangebroken. De twee besluiten een plekje voor zichzelf te zoeken en gaan richting het atelier.  Waar Jessie als eerst zijn excuses aanbiedt voor de dingen die er zijn gezegd. Billy luistert gespannen terwijl Jessie verder gaat met zijn verhaal. Hij vertelt haar dat hij zich niet fijn voelt bij de situatie en dat ze elkaar niet gelukkig maken.  Oké, is goed antwoordt Billy die al aanvoelt welke kant dit gesprek op gaat. Jessie zegt dat de schuld bij hen beiden ligt. Onze relatie haalt niet het beste bij ons naar boven voegt hij eraan toe. Vervolgens biedt hij aan om Billy te helpen bij het pakken van haar spullen, maar dit aanbod slaat ze af. Waar de twee als stel het atelier binnenkwamen lopen ze er als exen uit. Billy probeert zich groot te houden maar als ook Romy en Ramona doorkrijgen dat Billy zojuist is gedumpt breekt ze. De tranen rollen over haar wangen en boos stapt ze nogmaals op Jessie af om hem te vragen of hij goed over zijn besluit heeft nagedacht. Dit is volgens Jessie het geval en daarmee is dit het einde van het sprookje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. trudy at 23:55

    Jessie Moet naar huis help niet mee kijk maar toen ze de vloer moesten leggen Jessie en Boyd zag je niet eens nee helpen bang voor vieze handen naar huis met die 2

  2. margriet at 10:40

    Welk sprookje? Het is gewoon een vreselijke nachtmerrie tussen die 2.Volgens mij gaat ie over niet al te lange tijd weer verder.Zolang er ze allebei nog inzitten veranderd er niets.Dus sweet dreams.

  3. Else at 17:55

    Eens kijken hoe lang het dit keer duurt!
    Hopelijk hoeven we niet wéér het een na het andere drama hieromtrent te zien. Dit besluit hebben ze al diverse keren genomen, maar ja, standvastig zijn ze niet en het vlees is zwak en ”de geest klein”.

    Blijf nu uit elkaar, ga ieder je eigen weg en geef jezelf ruimte en groei eindelijk! Succes!

    (Ik wil graag weten of de inwoners ook hier mee lezen?
    zo niet, waar kunnen we ook aan hén schrijven?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *