Mag Billy niet meer op de boot van Jessie slapen?

Mag Billy niet meer op de boot van Jessie slapen?

Tijd voor weer een portie relatieproblemen, dit keer tussen Jessie en Billy. De twee komen er al een paar dagen niet meer uit door de ruzie over kleding. Tijdens het centraal van vandaag liepen de gemoederen weer hoog op en sinds dien hangt er een gespannen sfeer tussen de twee.

Als Billy achter de computer zit belandt ze wederom in een discussie met Jessie. Zet alles lekker op de webshop, het kost me te veel energie zegt Jessie geïrriteerd. Billy reageert boos en na wat gekibbel loopt Jessie mopperend weg. Je zoekt het maar uit, zielig wijf! Billy mompelt ook in zichzelf en besluit te doen wat ze zelf wil. Maar het zit haar toch niet lekker. En ze beseft goed dat haar relatie zich in zwaar weer bevindt en ze wil dan ook weten waar ze aan toe is. Wil je dat ik de boot leegruim, dat ik vanavond ergens anders slaap? Dan wil ik dat graag weten vraagt ze daarom aan Jessie. Jessie antwoordt koeltjes en zegt dat hij het zo laat weten. Driftig loopt Billy weg, in afwachting van het antwoord van Jessie besluit ze dat ze een plekje gaat maken in het atelier.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 14:57

    Een poosje geleden zei Billy: ”dan slaap ik voortaan definitief op de boot, ook al zijn er problemen tussen ons. Niet meer dan hier, dan daar.” Jessie bevestigde dat.
    Maar intussen kwam daar al de klad in…weer niet nakomen van dingen die afgesproken worden. Op en neer hoppen. Dat kan in een thuissituatie toch ook niet, steeds weer weglopen van een situatie en weer terug gaan!? Dan was het allang over en uit geweest. Of niet? Met haar impulsgedrag weet je het maar nooit. Als je dan iemand tegen het lijf loopt die daar gebruik en misbruik van maakt, en zij van de ander… Tja! Wat een onvolwassen gedoe. Therapie, grow-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *