Boyd gaat een gratis tatoeage weggeven

Boyd gaat een gratis tatoeage weggeven

Afgelopen avond kwam Boyd op het idee om een gratis tatoeage weg te geven. De tattoo artiest wil graag een tatoeage schenken aan degene met het mooiste of meest interessante verhaal. Deze verhalen konden naar hem worden gemaild en dat is gehoord. Wanneer hij achter de computer plaatsneemt, komt hij erachter dat hij al een heel aantal mails heeft ontvangen. De mails bevatten allemaal aangrijpende verhalen van mensen die een hele bijzondere betekenis achter hun toekomstige tatoeage hebben. En Boyd moet nu de keuze maken en er één kiezen. Maar zo makkelijk is het niet. Daarom print hij alle berichten uit en gaat samen met Jacco in de tattoo shop zitten. Hij merkt op dat hij dankbaar is voor het feit dat hij zijn tatoeages heeft gezet omdat hij ze gewoon tof vond. In deze brieven staan namelijk een heleboel andere redenen en dat grijpt hem aan. In stilte lezen de twee de stapel mails. Jacco reageert dat hij een brok in zijn keel heeft en ook Boyd is ontdaan van alle berichten. Ik kan hier toch niet uit kiezen. Ik wil niemand te kort doen zegt de tatoeëerder zachtjes. Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Roberto at 15:50

    Beste boyd ik heb een vraagje ik heb iets speciaals iets ik heb een tatoe op me arm voor me vader mijn vader is in 2004 overleden.
    ik zal graag de tatoe af willen hebben voor me vader en zou het graag door boyd gedaan willen hebben.
    Hoop dat jij het wil doen hoor graag van je. MVG roberto udink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *