Ramona, Kevin en Bas behoren tot de verzoeningscommissie

Ramona, Kevin en Bas behoren tot de verzoeningscommissie

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken. En de strijd om in de verzoeningscommissie te komen is begonnen. De bewoners die zich verkiesbaar stellen om in deze commissie te komen houden namelijk een pitch.

Als alle bewoners op de banken zitten neemt Victoria het woord. Ze vertelt in het kort nog een keer wat deze commissie precies inhoudt en hoe de pitches zullen verlopen. Pitchen is niet verplicht. Iedere bewoner mag 1 stem uitdelen en daarbij mogen de bewoners ook op zichzelf stemmen. Cemal gaat als eerste voor de groep staan gevolgd door Romy. Beide vinden dat zij in de commissie horen en hebben hiervoor een mooie speech geschreven. De volgende die opstaat is Boyd. Hij gaat zonder papier voor de groep staan en vertelt en op zijn manier waarom hij in de commissie wil. Hij heeft het gevoel dat hij vaak de oorzaak is geweest van conflicten de laatste tijd en hij wil hier verandering in brengen. Dan gaat Rob voor de groep staan, maar ook Ramona, Karin, René en Bas stellen zich verkiesbaar. Daarna is het tijd om te stemmen. Eén voor één noemen de bewoners een naam. Na het stemmen zijn er vier bewoners met drie stemmen. Dit zijn Bas, Ramona, Rob en Kevin. Deze vier gaan door naar de volgende stemronde en nogmaals worden er stemmen verdeeld, maar nu alleen tussen deze vier personen. Uiteindelijk leidt dit tot de commissie bestaande uit: Ramona, Kevin en Bas.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *