Victoria heeft een idee voor Utopia 4.0, de verzoeningscommissie

Victoria heeft een idee voor Utopia 4.0, de verzoeningscommissie

Victoria en Bas hebben een gesprek over Utopia 4.0. Victoria weet precies wat de nieuwe structuur nog meer nodig heeft en besluit het met hem te delen.

Ik heb afgelopen dagen heel erg zitten nadenken begint Victoria tegen Bas. Ik heb veel geobserveerd, gesprekken gevoerd en gehoord en gezien dat er veel disbalans is. Ik vind het belangrijk dat er meer aandacht wordt besteed aan het sociale aspect binnen het ondernemerschap.  Daarom heb ik de verzoeningscommissie bedacht. Vervolgens geeft ze met een handgeschreven brief verdere uitleg aan Bas, die alles eens aandachtig doorleest. Mooi reageert Bas wanneer hij klaar is met lezen. Ik wil mensen de mogelijkheid geven om op staan en te spreken voor zichzelf gaat Victoria verder. En ik wil graag dat iedereen die vaak niet gehoord wordt, doordat ze worden overschreeuwt door anderen, een podium bieden. Zonder vriendjespolitiek of hoge druk.

Wat later gaat Victoria het gesprek met Romy aan. Aan haar vertelt Victoria ook over haar idee. Een verbetering voor Utopia 4.0 met een verzoeningscommissie, waar bewoners zichzelf verkiesbaar voor stellen.  Ook legt ze uit dat er een aantal bewoners al bepaalde verantwoordelijkheden hebben. Als er iets de koeien aangaat, kloppen bewoners aan bij Romy. Gaat er iets mis bij de bar? Dan wordt er aan Victoria’s jasje getrokken. Zo is Jessie verantwoordelijk voor de financiën en Ramona voor de merchandise. Daarom is het belangrijk dat we het sociale aspect niet mengen met het ondernemen. Wij leven in ons bedrijf en dat is een ongewone situatie gaat ze verder. En nu beslissen voornamelijk Boyd en Jessie over veel onderwerpen. Hun wil is wet voegt ze eraan toe. Daarom heb ik dit bedacht. Een orgaan van drie mensen, genaamd de verzoeningscommissie. Vervolgens noemt Victoria het akkefietje tussen Romy en Billy als voorbeeld. Zoiets zou dan door deze commissie behandeld worden en voor de betrokkenen een beste oplossing kiezen. Zonder dat daar vriendjespolitiek heerst. Deze keuze is doorslaggevend. Romy is enthousiast en vindt dat Victoria helemaal gelijk heeft. Wat vindt jij van dit idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Aleid at 16:53

    Ik vind het een heel goed idee Jessie en Boyd moeten gestopt worden met hun overheersing en dit zou de oplossing kunnen zijn dat iedereen zijn of haar zegje kan doen

  2. Anna at 15:38

    Ben het eens met vic .want Jessie en boyd maken nou alles uit buiten Utopia hebben veel mensen Door dit gedoe een hekel aam Jessie en boyd hoop dat het leuker word om te kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *