Do kwam op bezoek bij het hek speciaal voor Bas

Do kwam op bezoek bij het hek speciaal voor Bas

En toen was daar een oud bewoner van Utopia bij het hek. Dit keer kwam Do even langs… Speciaal voor Bas.

Een flink aantal van de bewoners rent snel richting de poort. Daar richt Do zich op Bas. Schatje het was niet om je uit balans te halen. Ik heb vertrouwen in jou. Sorry het was emotie. Ik wacht op je, ga nergens naar toe. Ik hou van jou en ik ben gek van jou. Oké antwoordt Bas, ik ook van jou. Do vraagt ook nog hoe het met hem gaat. Bas antwoordt dat het redelijk gaat. Vervolgens komt er een streamlock voorbij en zit het “bezoek” er alweer bijna op. Victoria zegt nog dat er een brief voor Do aankomt. Jacco schreeuwt dat ze zich goed moet houden en Romy zegt dat ze dezelfde schoenen gekocht heeft. En daarna vertrekt de oud bewoner van Utopia weer. Vond je het fijn vraagt Victoria dan aan Bas. Nja jawel reageert Bas met wat twijfel in zijn stem. Het is alleen zo anders als wat ze in haar post schreef. Hieronder kun je het korte bezoek nog eens terugkijken. Zal Bas Do ook terug willen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 84    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *