Ko over zijn vroegtijdig vertrek uit Utopia

Ko over zijn vroegtijdig vertrek uit Utopia

Ko en René kwamen binnen als potentiële bewoners. Normaal gezien hebben potentiële bewoners vier dagen om zichzelf te bewijzen voor er een keuze wordt gemaakt wie vaste bewoner wordt. Maar zoals we weten waren dat geen vier dagen, de bewoners besloten eerder te kiezen. En de uitslag pakte positiever uit voor René, hij mocht blijven. Ko moest dus vertrekken, maar voor hij echt de buitenwereld in ging gaf hij nog een interview. Wat vindt hij van zijn vroegtijdig vertrek uit Utopia?

Het is een goede keus begint Ko zijn verhaal, René is een bouwer. En heeft zich samen met Jeroen ingezet voor de Candy shop. Als ik dat zou moeten doen zou het een maand duren. Hun hebben het in één dag gedaan. Misschien is dat wel de reden dat ik weggestemd ben. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Het was een onwijs gave ervaring om meegemaakt te hebben want niet iedereen kan zoiets. Ik ben een bevoorrecht mens eigenlijk. Ik voelde het al een beetje en had zoiets van je kunt maar beter voorbereid zijn. Dat is een beetje mijn levensfilosofie, je moet overal op voorbereid zijn. De groep vond het een moeilijke keuze en ik hoop dat de groep ook vrede gaat hebben met die keus. René is een super geschikte kerel. Ik had een onwijs goede klik met Ramona. Ik ga het de komende tijd allemaal wel verwerken. Het zijn leuke mensen die er zitten. En ik hoop dat ze beseffen wat ze allemaal kunnen daar. The sky is echt de limit. Ik ben wel blij om mijn dochters weer te zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 10:53

    Ko was een goede gozer. Te weinig tijd gehad om zich te laten zien en kennen.
    Maar een goede, handige bouwer en aanpakker is fijn en nuttig in Utopia en dat is René.
    Afwachten hoe het in de praktijk uitpakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *