De bewoners stemmen vandaag al dat Ko Utopia moet verlaten

De bewoners stemmen vandaag al dat Ko Utopia moet verlaten

Een onverwachtse wending in Utopia, normaal gezien stemmen de bewoners zondag pas wie van de potentiële bewoners Utopia moet verlaten maar dat is zojuist al gebeurd…

Victoria vindt namelijk dat Utopia 4.0 staat voor doorpakken en afwachten hoort daar niet bij. Daarom wil ze vandaag al stemmen of Ko of René mag blijven. Ze roept de groep bij elkaar en begint met haar verhaal. Allereerst vraagt ze aan potentiële bewoners Ko en René of ze even naar buiten willen gaan zodat de groep kan stemmen. Het tweetal loopt verbaasd samen naar buiten.

Victoria gaat daarna de groep rond en wil van iedereen weten wie hij of zij in Utopia wil houden. Een voor één geeft iedereen zijn mening. Billy is pro Ko maar twijfelt over zijn houdbaarheid. Ze kiest voor de kant van de minimalisten en daarom kiest ze voor René. Jessie kiest ook voor René omdat hij volgens hem meer een toegevoegde waarde is. Jacco wil graag dat Ko blijft omdat hij goede gesprekken met hem heeft gehad. Ook Karin denkt dat Ko beter in de groep ligt en stemt voor hem. Boyd zegt over zichzelf dat hij mensenkennis heeft en dat hij een beter gevoel had bij Ko. Maar ondanks dat hij stemt toch voor René, omdat ze daar in Utopia waarschijnlijk meer aan hebben.  Romy vertelt daarna dat ze naar het hele plaatje heeft gekeken en dat haar stem daarom naar René gaat. Cemal sluit zich bij haar aan en ook zijn stem gaat naar René. Jeroen en Rob daarentegen kiezen voor Ko. Victoria zegt dat ze het heel erg moeilijk vindt, omdat de twee mannen niet te vergelijken zijn. Ko is volgens haar op dit moment te lief voor Utopia 4.0 en daarom kiest ze voor René. Ramona meldt de bewoners dat de keuze voor haar heel duidelijk is. Ze heeft niet getwijfeld en kiest voor Ko. Bas vindt Ko een geweldige kerel, maar ook hij is bang dat de filosoof te lief is voor Utopia en kiest daarom voor René. Als laatste is Kevin aan de beurt. Hij vond het een moeilijke keuze, maar kiest toch voor René.

Het is overduidelijk dat de twijfel overheerst bij de groep, maar nadat iedereen zijn zegje heeft kunnen doen blijkt dat de keuze gevallen is op René. Victoria haalt de twee potentiële bewoners van buiten en spreekt ze toe namens de groep. Ze legt uit dat de keuze voor wie er mag blijven erg moeilijk was en dat de groep ook niet unaniem heeft gekozen. Maar de keuze is gemaakt, Ko heeft vijf stemmen gehad, en René acht. En daarmee is René de nieuwe bewoner van Utopia. Ko reageert nuchter. Ik had het voorgevoel vanochtend al zegt hij tegen hen. De groep staat vervolgens op om hem een knuffel te geven. Het was kort maar krachtig reageert hij terwijl iedereen hem nogmaals meldt dat het een moeilijke keuze was. Daarna is het tijd voor Ko om zijn spullen te pakken en naar huis te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 94    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *