René heeft zijn eerste minimalisten vergadering gehad

René heeft zijn eerste minimalisten vergadering gehad

René is vaste bewoner van Utopia geworden. Dat hebben de bewoners vandaag al besloten terwijl ze dat zondag eigenlijk pas zouden doen. Enfin, nieuweling René heeft al zijn eerste minimalisten vergadering gehad. De rest van de minimalisten vroegen hem het hemd van het lijf.

Na het vertrek van Ko neemt René plaats bij de groep minimalisten. Als Victoria aan René vraagt wat zijn komst in Utopia gaat veranderen, reageert René merken dat hij dat nog niet echt kan bepalen. Leven en laten leven voegt hij eraan toe. Ik ben een leuke, lieve jongen en af en toe een enorme feut. Volgens hem heerst er minder conflict bij Utopia dan waar dan ook. Ik moet het nog meemaken. Ik ben aaibaar, toebenaderbaar. Als ik een lul ben moet je dat zeggen, dan kan ik dat naast me neerleggen. Ik voel mij een echte minimalist. En beschouw mijzelf als een hippe hippie en krijgt bij de minimalisten het idee rustig aan, ik wil geen tornado zijn dus ik doe rustig aan. Maar het zal daar toch moeilijk worden aldus René. Maar het wordt vooral lachen, gieren brullen. Ik wil kunnen zingen wanneer ik wil zingen, en bouwen wanneer ik wil bouwen. René vraagt vervolgens om nog even wat ruimte om zich volledig thuis te voelen. Heb ik een inburgeringscursus nodig? vroeg René. Waarop Victoria en Bas antwoordden nee, die heb je nu gehad. René is de 15e bewoner van Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. margriet at 23:48

    Hoop dat ie zich niet bedenkt.En dan fijn die ondernemers de les eens gaat lezen.En dan vooral Jessy,Boyd, Rob. Volgens mij kan hij het wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *