De tweede ronde van de Utopia spelen is gestart!

De tweede ronde van de Utopia spelen is gestart!

Tijd voor de tweede ronde van de Utopia spelen. Utopia spelen is bedacht door Bas en Rob en de bewoners vinden het hartstikke leuk. Vanmorgen werd er al een mysterieuze lading hooi gestort op het terrein. En zojuist is bekend geworden wat de bewoners daarmee moeten doen. Allereerst wordt scheidsrechter Ivan van harte verwelkomt door de groep. Daarna is het tijd voor de uitleg.

Tussen de regels van de volgende opdracht is geen speld te prikken. De bewoners duiken zo meteen in een gigantische hooiberg en gaan op zoek… naar een speld. En de bewoner die deze als eerste vindt, wint dit spel en bezorgt zichzelf een ticket voor de halve finale! Ivan stuurt de bewoners weer naar binnen, hij controleert of er niemand stiekem zit te spieken en klimt op de hooiberg. Hij verstopt de naald middenin de berg. Binnen in de loods moedigt Bas iedereen aan. Vervolgens telt Ivan af en stuurt de bewoners de hooiberg in. De twee schieten allemaal bovenop de hooiberg en zoeken als een malle naar de rode naald. Jessie die vanaf de zijlijn staat te kijken, grapt  Dit doet wel een hele hoop stof opwaaien.

De groep graaft elkaar in, tijdens het fanatieke zoeken. Iedereen wil winnen en probeert elkaar zoveel mogelijk dwars te zitten. Na 10 minuten grapt Ivan Shit, ik ben vergeten de speld te begraven. De theorieën over waar de speld zou liggen vliegen over en weer. Karin raakt gefrustreerd dat ze de naald niet kan vinden en klaagt bij Ivan. Een voor een roepen de spelers dat ze de naald hebben gevonden. De vermoeide gezichten beginnen zich te laten zien. Opeens klinkt er een kreet vanuit het midden van de hooiberg. Ja daar is ie!roept Billy trots. De tweede halve finalist van de Utopia Spelen en de winnaar van dit spel is bekend, of te wel Billy. Daarna gaan de bewoners lekker wat drinken en zichzelf opfrissen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *