Jessie maakt zich zorgen over de inkomsten van de ondernemers groep

Jessie maakt zich zorgen over de inkomsten van de ondernemers groep

Een nieuwe dag is weer begonnen in huize Utopia. En vandaag wordt er weer zakgeld uitgekeerd. Jessie houdt nauwlettend in de gaten wat de ondernemers verdienen. Het valt hem op dat er slechts vier personen zijn die winst maken. Ramona denkt dat dit op korte termijn ook niet zal veranderen. Toch blijft Jessie zich zorgen maken. Zo werken Rob en Jeroen erg hard maar verdienen niet heel veel. Ramona denkt dat dit komt doordat de twee geen tijd hebben om aan hun eigen producten te werken. En legt verder uit dat sommige bewoners op dit moment andere prioriteiten hebben dan geld verdienen. Ook beweert ze dat het na de Candy shop en de markt allemaal wel weer goed komt. Dan moeten we gewoon keihard geven, allemaal benadrukt ze. En Jessie is het hiermee eens. Volgens hem is dit ook nodig, want in twee en een halve week tijd is er namelijk voor € 3.000,- aan boodschappen besteld. Er moet efficiënter worden ingekocht, ook wanneer het om voorraden voor de webshop gaat, want het contrast tussen inkomsten en uitgaven is op dit moment te groot.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Ria at 13:28

    Jessie en Boyd hebben nooit geleerd dat als jij door wil pakken met de verkoop,, er andere mensen voor je werken om de lood op te knappen poetsen mischhien wel wassen en die verdienen ook geld van jullie. De directeuren denjken dat alle voor hun zelf is egoisten zijn het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *