Volgens Rob gaat de bom vandaag ontploffen

Volgens Rob gaat de bom vandaag ontploffen

Het is woensdagochtend en Rob begint de dag samen met Cemal en Jeroen in de sportschool. Daar besluit hij zijn hart te luchten.

Want volgens Rob is het sociale aspect van de huidige structuur nu niet oké. Als wij bezig zijn met de Candy shop, dan zijn de jongens, doelend op Jessie en Boyd bezig met hunzelf. Het is gewoon  zelfverrijking en vind het vervelend dat de twee niet genegen zijn om anderen te helpen. Vervolgens geeft Rob als voorbeeld dat Jessie en Boyd niet hielpen met het leggen van de vloer en nu gebeurt hetzelfde met de Candy shop. Daarna richt hij zich op Jeroen, terwijl wij dagelijks staat te buffelen en hebben daarom weinig tijd voor onze eigen producten. Het feit dat Jessie en Boyd aanhalen dat de twee ondernemers weinig geld verdienen zorgt daarom voor scheve gezichten. De bom gaat ploffen voegt Rob eraan toe. Vandaag wordt namelijk het zakgeld verdeeld en Rob heeft het gevoel dat het nog wel ter sprake gaat komen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *