Billy blijft toch bij de ondernemers groep

Billy blijft toch bij de ondernemers groep

De ondernemers groep hebben vandaag ook weer een bespreking gehad. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 28 februari terug.

Jessie opent de vergadering met een financiële update. En vertelt de groep dat er gisteren meer dan 1000 euro winst is gemaakt door de ondernemers waardoor ze nu op 11.202,25 euro winst staan. Dit betekent dat ze het eerder gestelde doel van 18.000 euro winst in februari niet gaan halen. Dit was dus een mindere maand dan januari voegt hij eraan toe. En volgens Jessie komt dat omdat er in januari beter werd samengewerkt. De sfeer was ook nog positiever voegt hij eraan toe. De rest van de ondernemers zijn het hier ook mee eens en Jessie oppert dat ze dit voortaan anders moeten doen. Romy reageert hierop dat ze geen ruzie meer moeten maken in ondernemers vergaderingen en dat persoonlijke issues niet moeten worden meegenomen. Jessie oppert daarom na al het gedoe van gisteren dat als iemand een nieuw idee heeft voor een nieuw product dit eerst in de groep wordt besproken. Zo wordt voorkomen dat een situatie zoals gisteren met Billy ontstaat. Dan neemt Billy het woord en legt de groep de situatie van gisteren uit. Ook vertelt ze dat ze het gevoel heeft dat ze tegen de ondernemers moet strijden in plaats van met de ondernemers. Wel benadrukt ze absoluut niet over te stappen naar de minimalisten groep en dat ze gewoon weer gaat knallen met haar producten. Nadat de lucht geklaard is maken de ondernemers een rondje waarin iedere ondernemer een kleine update geeft. Daarna sluit de bespreking.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Elly at 08:49

    Het is idd sneu voor Bil…
    Maar die Jesse en Boyd halen toch t bloed onder je nagels vandaan….
    Mogen ze nu toch blijven spuiten met inkt en mag Romy nog steeds niet bleken… kinderachtig Bil…

  2. margriet at 19:18

    Hallo Billy, weet je nou nog niet dat Jessy niet voor jou gaat? Jessy heeft n.l alleen. een relatie met zichzelf zelf. En natuurlijk met geld. En bovenal moet jij je eens weten te beheersen. Want in de buitenwereld ga jij het echt zo niet redden. Ik zou me maar eens gaan gedragen.
    .

  3. Else at 16:43

    We konden er op wachten dat Billy toch bij de ondernemingsgroep zou blijven. Ze verkondigt zo vaak dingen die ze niet nakomt, in haar emoties. Ze is zo ongeloofwaardig en zo emotioneel onvolwassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *