Billy stapt uit de ondernemers groep

Billy stapt uit de ondernemers groep

Nog maar een berichtje over de ruzie om jeans. Het begon allemaal toen Billy erachter kwam dat Jessie en Boyd ook spijkerbroeken met spetters willen voorzien. En toen ze erachter kwam dat de twee serieus waren barstte de bom volledig. Tot dusver deel één en twee, we omschrijven in dit bericht deel drie 🙂 Billy besluit om weg te gaan bij de ondernemers groep.

Billy huilt na haar uitbarsting uit bij Victoria. Victoria adviseert Billy om zich niet te laten kennen, maar daar is het nu te laat voor.  Het is mijn eigen vriend die me zo naait, dat is wat mij raakt snikt Billy verder. En voegt eraan toe  hoe erg ze ervan baalt dat Jessie het slechtste in haar naar bovenhaalt en haar wederom pijn heeft gedaan. Ik ben er echt klaar mee, ik ga weg bij de ondernemers benadrukt ze. Vervolgens besluit ze om nog één keer het gesprek met Boyd en Jessie aan te gaan. Terwijl de mannen in de tattoo shop staan te geinen over de situatie die net heeft plaatsgevonden komt Billy binnen. Ze is nog steeds erg overstuur maar heeft de twee wat te zeggen. Jongens, ik heb hier geen zin in. Het spijt me dat ik het zo ver heb laten komen. Ik stap uit de ondernemers en jullie mogen al mijn producten hebben, doe ermee wat je wil. Met trillende stem voegt ze er verder aan toe dat ze de strijd niet aan wil gaan en dat het haar spijt dat ze zo met elkaar om gaan.  Het spijt me oke, hier wil ik het graag bij houden. Jessie wil een reactie geven maar Billy is alweer weg. Hij laat Boyd weten dat hij denkt dat Billy nu een keuze maakt op basis van emoties. Maar ik vind het prima…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 68    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. margriet at 17:07

    In het kleuterklasje van mijn kleindochter, gaat het echt een stuk volwassener aan toe dan in het Utopia gebeuren.Wat een vreselijk trieste bedoening is het toch.Waarom grijpt JDM niet in .

  2. Frans at 14:33

    Ja dat kon je wel verwachten van die twee,maar Billy komt met hangende pootjes weer terug want alleen red ze het toch niet.het is wel leuk want zo maken ze elkaar kapot.

  3. Rina at 14:01

    Ik hop dat Billy het volhoudt en weggaat bij de ondernemers, zo ga je niet met mensen om.
    Het wordt steeds erger met Boyd en Jessie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *