Binnenkort start de bouw van Boyd’s penthouse

Binnenkort start de bouw van Boyd’s penthouse

Afgelopen avond gebeurde er nog van alles in Utopia. Zo kreeg Boyd leuk nieuws te horen, zijn droom wordt werkelijkheid…

Wim kwam namelijk even langs in de mini samenleving. Ik heb een leuk bericht voor Boyd zegt hij tegen de groep, voordat hij de bouwtekening van het penthouse tevoorschijn haalt. Boyd springt meteen op en gaat naast Wim staan. Vol bewondering laat hij zijn ogen over de blauwdrukken gaan. Ondertussen legt Wim uit dat Boyd spoedig een alternatieve ruimte voor zijn tattoo shop zal moeten vinden, want de bouw gaat naar alle waarschijnlijkheid snel van start. Vervolgens lopen de twee heren naar buiten om de omtrek van het appartement uit te zetten. Kunnen ze er alvast aan wennen grapt Boyd blij waarna hij een witte lijn op de grond spuit. De bouw zal echter wel de nodige tijd in beslag nemen. Het doel is 1 mei maar wel onder voorbehoud. Niet veel later geven de twee elkaar een hand en stuurt Wim zijn auto weer richting de uitgang.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. margriet at 12:00

  Dat betekent dus dat zijn verblijf in Utopia nog heel lang gaat duren. Dus op BOYD hoef je voorlopig niet te stemmen, verloren stem dus. Ach áls je hem zat bent sluit je hem daar op. En gooi je de sleutel weg.Is ie gewend.

  • anneke at 13:30

   Dat vraag ik me ook af , waar doen ze het van.
   Binnen kort komt de Ferrari van Jessie binnen rijden, hoop dat hij dan meteen de poort open gooit en vertrekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *