De bewoners uit Utopia 2 maken een groepsfoto bij de boot van Jessie

De bewoners uit Utopia 2 maken een groepsfoto bij de boot van Jessie

Op deze nieuwe dag gaat het er vrij rustig aan toe in de mini samenleving. Zoals iedereen wel weet is de groep nu compleet omdat oud Utopia 1 bewoner Jessie vaste bewoner geworden is van Utopia 2. Jessie heeft een boot meegenomen en dat is maar al te interessant voor de rest van de groep. Daarom besluiten ze om een groepsfoto te maken voor de boot. Christel roept alle bewoners bij elkaar en dat gaat soepeler dan de vorige groepsfoto. Wanneer de groep weer bij elkaar is, komen ze ook tot een andere ontdekking. De pinpas is kwijt. Wordt ongetwijfeld vervolgd, laten we hopen dat de pas snel terug gevonden wordt!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *