Jessie introduceert zijn nieuwe kledinglijn

Jessie introduceert zijn nieuwe kledinglijn

Jessie is nog maar net terug in Utopia 2 maar hij is niet van plan om stil te zitten. Eerder besprak hij met Gerrit en Joaquin zijn plannen en ideeën. Vandaag introduceert hij een kledinglijn, genaamd MoneyMachine. Daarbij zijn er twee verschillende t-shirts te verkrijgen, een zwart ontwerp voor de dames en een wit ontwerp voor de mannen. Daarnaast is het ook mogelijk om t-shirts voor kinderen te bestellen. Alle ontwerpen zijn vanaf nu verkrijgbaar in de webshop. Met het verdiende geld van de kledinglijn wil Jessie verder bouwen aan de mini samenleving. Is je interesse gewekt? Kijk dan in de webshop!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *