Lotus wil haar huisje afstaan en bij Mike slapen

Lotus wil haar huisje afstaan en bij Mike slapen

Het lijkt erop dat Shelley afgelopen avond heeft gevraagd of Lotus bij Mike wil slapen, zodat zij in het huisje met Gerrit kan. Lotus lijkt dit geen probleem te vinden maar zit Mike wel op haar te wachten? Zodra ze Mike ziet, stapt ze op hem af om te vragen of ze bij hem mag slapen. Ik ga dan wel nu naar mijn bed reageert Mike. Dan kom je toch gezellig bij mij liggen? Lotus glimlacht. Gezellig voegt ze eraan toe. Mike vertelt op zijn beurt dat hij wel vroeg op moet omdat hij aan de silo gaat werken. Dat is volgens Lotus geen probleem want zij gaat er ook vroeg uit. De andere bewoners liggen ondertussen ook al te slapen. Wat zal de nieuwe dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *