De boot van Jessie in Utopia 2 wordt officieel geopend

De boot van Jessie in Utopia 2 wordt officieel geopend

Als de Kerstman Utopia 2 heeft verlaten verzamelen de bewoners zich bij de boot van Jessie. Een nieuwe woonplek begint Jessie. Die moet natuurlijk gedoopt worden voegt hij eraan toe. En  vertelt dat hij heeft nagedacht wat de naam van zijn nieuwe slaapplek moet zijn. Bij deze wil ik jullie laten weten dat de naam is geworden, boot van Jessie zegt hij trots. De groep lacht en ze beginnen te klappen. Met een spuitbus spuit hij de naam op de zijkant van de boot. Iedereen mag binnen kijken zegt hij vrolijk. Dat laten de bewoners zich geen twee keer zeggen. Heel chill dit zegt Shelley als de binnenkant van de boot ziet. Ook de andere bewoners lijken enthousiast over de slaapplek. Het is een mooi plekje jongen zegt Joaquin.

Op de boot heeft Jessie ook nog een goed gesprek met Joaquin en Gerrit. Als je daar nu vanaf het begin mee begint, dan kan je met elkaar echt heel veel mooie grote dingen opbouwen legt Jessie uit aan Joaquin en Gerrit. En vertelt verder dat hij dit keer een hele andere onderneming neer wil zetten. Ik wil straks wel iets in het dierenvoer gaan doen vervolgt hij. En wil in Utopia 2 vooral de uitdaging zoeken. Ik heb geen zin om elke dag hetzelfde te doen benadrukt Jessie. Dat lijken Gerrit en Joaquin wel te begrijpen. Hoe zal het Jessie de eerste dagen vergaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 126    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *