De kerstman komt langs in Utopia 2 met leuke cadeaus

De kerstman komt langs in Utopia 2 met leuke cadeaus

De bewoners hebben afgelopen avond een leuke avond gehad. Nieuwkomer Jessie heeft de groep uitgenodigd voor een bootfeestje. Voordat de bewoners naar het feestje gaan, is er eerst nog een andere leuke verrassing. De Kerstman komt namelijk Utopia 2 binnen! Hij komt met leuke muziek binnen en de bewoners zijn erg blij om de Kerstman te zien. De Kerstman heeft leuke cadeaus voor de bewoners meegenomen, waaronder een massagetafel en een pannenset, zodat de bewoners weer eventjes vooruit kunnen. Als de Kerstman Utopia 2 weer heeft verlaten, lijkt Christel in opperbeste stemming. Het voelde als een sprookje zegt ze blij. Dit was ook heel mooi. Ik voelde me echt weer een klein meisje voegt ze eraan toe. Ook Hiske heeft genoten van het bezoek van de Kerstman. De avond van de twee dames maar ook de rest van de groep lijkt niet meer stuk te kunnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *