Jessie pakt door en spreekt de groep nog even toe

Jessie pakt door en spreekt de groep nog even toe

Jessie woont sinds kort weer in Utopia 2 en hier zijn veel bewoners van onder de indruk. Jessie is er om geld te verdienen en dit pakt hij dan ook gelijk met beide handen aan. Hij is daarom al gelijk begonnen met het plotten van zijn eigen kledingmerk en hier zijn de bewoners erg over te spreken. Wanneer Jessie afgelopen avond zijn eerste shirt af heeft, laat hij deze vol trots zien aan de groep die blij reageren.

Iets later, als alle bewoners rondom de tafel zitten neemt hij het woord. Hij spreekt de groep toe. Ik wil iedereen bedanken voor de ontvangst begint de nieuwe bewoner. Ik heb het idee dat ik heel erg warm ontvangen ben. Daar ben ik heel erg blij mee. Ik voel me gelijk op mij gemak. Het voelt gelijk goed. Ik ga ervan uit dat het allemaal goed gaat komen en dat we met zijn allen wat moois kunnen bouwen, met nadruk op met zijn allen voegt hij eraan toe. Als laatste wenst hij iedereen smakelijk eten. De gezellige avond kan beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *