Timothy twijfelt of Franny wel echt verliefd op hem is en spreekt haar erop aan

Timothy twijfelt of Franny wel echt verliefd op hem is en spreekt haar erop aan

Jessie is vandaag binnen gekomen in Utopia 2 en heeft al met vele bewoners gesproken. Zo heeft hij onder andere gepraat met Franny over haar relatie met Timothy. Franny verbaasde zich over de uitspraken met Jessie en bespreekt dit met Timothy. Ze vertelt dat Jessie vond dat zij en Timothy geen diepgaande gesprekken met elkaar hadden. Franny geeft aan dat ze Jessie erg direct is. Timothy lijkt op zijn beurt toch te twijfelen aan zijn status en vraagt daarom duidelijkheid aan haar. Dus je bent wel echt verliefd? Franny lijkt hier niet over te twijfelen en geeft gelijk een duidelijke ja als antwoord. Toch geeft Timothy aan dat hij wel een bedreiging zou zien in Jessie. Als die een dame zou kiezen, kiest hij jou voegt hij eraan toe. Maak je geen zorgen, ik ben erg blij met jou en vind alles fijn met jou benadrukt Franny aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *