Timothy spreekt Jessie aan op zijn uitgesproken mening

Timothy spreekt Jessie aan op zijn uitgesproken mening

Heb je even vijf minuten voor mij vraagt Timothy aan Jessie. De twee mannen lopen samen een rondje over het terrein. Ik heb je mening gehoord over Franny en ik begint Timothy. Daar houd ik niet van, man gaat hij verder. Jessie vraagt zich hardop af of Timothy niet van mensen houdt die een mening hebben. Nee, niet tegenover zulke onzekere meisjes reageert Timothy. Timothy lijkt het Jessie kwalijk te nemen dat hij over hun relatie oordeelt, terwijl hij zelf in een soortgelijke situatie heeft gezeten. Jessie legt uit dat hij heeft gezegd dat hij het heel bijzonder vindt hoe het is gegaan. Dus dan is er toch niet zo heel veel aan de hand vraagt Jessie. Toch kan Timothy Jessie zijn mening niet op prijs stellen en dit laat hij hem dan ook merken. Of wil je laten weten dat je voor jezelf opkomt? vraagt Jessie zich af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 23:08

    Timothy heeft het niet door dat Jessie samen met een andere oudbewoner hun hebben gezien via een filmpje en daar spraken ze schanden van hun deze drie in de tent waren ze worden erg bang hoop dat ze alle drie op de schopstoel zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *