Gerrit ziet Jessie als bedreiging en wil een back-up plan

Gerrit ziet Jessie als bedreiging en wil een back-up plan

De drie musketiers bespreken hun back-up plan dit omdat ze verwachten dat Jessie de financiën wil overnemen. Gerrit besluit dat het verstandig is om het geld dat ze terug hebben gestopt in de kist, alvast apart te leggen. Mocht de pleuris uitbreken, dat we een back-up plan hebben legt hij verder uit. En is er zeker van dat er binnenkort iets gaat gebeuren met de financiën en wil er daarom voor zorgen dat de drie musketiers al hun rekeningen betaald hebben.

Wat later besluit Gerrit nog het gesprek met Shelley aan te gaan. Shelley en Jessie hebben namelijk al even met elkaar gekletst en daarom vraagt Gerrit aan Shelley waar dit gesprek over ging. Gerrit wil weten wat Jessie van plan is en vraagt dit aan haar. Shelley geeft aan dat Jessie zich bezig wil houden met zijn kledingmerk en de financiën. Gerrit lijkt Jessie als een bedreiging te zien en wil weten wat Jessie met de financiën van plan is. Hij gaat langzaamaan zieltjes winnen gaat Gerrit verder tegen Shelley. En is bang dat Jessie van alles gaat veranderen. Want als je de financiën doet, heb je de macht. Hij gaat tegen ons zijn eindigt hij. Denk jij dat Gerrit zich echt zorgen moet maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jojo at 20:16

    Alsjeblieft die vieze Gerrit en enge Timothy eruit kicken. Wat een ongelofelijke blaaskaken zeg.
    Die Timothy denkt helemaal dat hij God is, als die er als eerste uitgekickt word dan wordt de rest vanzelf wel rustiger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *