Gedragen de bewoners zich anders nu Jessie in Utopia 2 woont?

Gedragen de bewoners zich anders nu Jessie in Utopia 2 woont?

Vandaag is er een nieuwe bewoner de mini samenleving ingelopen en dit dan oud Utopia 1 bewoner Jessie. Nu hij binnen is valt de bewoners het op dat een aantal zich anders gedragen. Timothy gaat ook gelijk breder lopen zegt Christel tegen Adriaan terwijl ze uit haar raampje kijkt. Ook Adriaan valt het op dat de bepaalde mede bewoners zich anders gedragen sinds de binnenkomst van Jessie maar vraagt zich af of dit volgende week ook het geval zal zijn.

Wat later wordt er nog meer over de nieuwste bewoner gesproken. Er is wel een figuurtje binnen gekomen hè begint Gerrit het gesprek met Christel. Christel vraagt zich hardop af hoe Gerrit zich hieronder voelt. Voel jij je wel fijn? vraagt ze. Ik ken hem niet. Ik wacht het rustig af antwoordt Gerrit. En geeft toe dat hij wel het een en ander over Jessie te horen heeft gekregen. Hij legt uit dat hij het rustig gaat afwachten maar dat hij het wel leuk vindt dat Jessie de nieuwe bewoner is. Er zijn twee dingen of hij kan heel goed met ons, of hij gaat heel slecht met ons concludeert Gerrit. Wat vind jij ervan dat Jessie weer in Utopia woont?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *