Franny vraagt duidelijkheid aan Lotus, wat heeft ze met Mike?

Franny vraagt duidelijkheid aan Lotus, wat heeft ze met Mike?

Lotus en Mike draaien al enige tijd om elkaar heen maar hebben aangegeven dat zij niets van elkaar willen op het gebied van liefde. De andere bewoners lijken niet goed te weten wat er speelt tussen de twee en daarom vraagt Franny het op de man af aan Lotus. Wat is de status van jullie vraagt Franny aan Lotus. Lotus laat weten dat ze het erg gezellig heeft met Mike. Maar hoe noemen jullie dit nou? gaat Franny verder. Lotus zegt dat de twee gewoon vrienden zijn van elkaar en niet meer dan dat. Het is meer dan alleen vrienden, maar het is geen relatie benadrukt ze vervolgens. Het gaat nu gewoon chill voegt ze eraan toe. Toch geeft Lotus aan dat ze het niet zo leuk zou vinden als Mike iets zou doen met een andere vrouw. Zal er uiteindelijk iets officieels ontstaan tussen Lotus en Mike?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *