Jessie ziet veel kansen voor Utopia 2

Jessie ziet veel kansen voor Utopia 2

Pas als je op het terrein loopt besef je eigenlijk wat er hier allemaal gedaan kan worden begint Jessie het gesprek met mede bewoner Lotus. Lotus vraagt zich hardop af wat hij allemaal in zijn hoofd heeft. Jessie geeft aan dat de bewoners nog veel kunnen verbeteren aan de manier waarop ze met de financiën omgaan maar hij vindt de silo ook een belangrijk project voor de bewoners. Hij wil hier graag een fijne plek voor de bewoners creëren, want hij is van mening dat als je goed werkt, je ook goed voor jezelf moet zorgen. Ook wil Jessie graag aan Lotus en Adriaan kwijt dat hij vindt dat hij goed is ontvangen. Hij vindt het fijn dat hij veel lachende gezichten en positiviteit op het terrein ziet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *