Shownieuws komt langs in Utopia 2 speciaal voor Jessie

Shownieuws komt langs in Utopia 2 speciaal voor Jessie

De bewoners zijn weer compleet, er is namelijk een nieuwe bewoner binnen gekomen vandaag. Oud Utopia 1 bewoner Jessie is het terrein opgelopen en daarom is ook de pers aanwezig. Wanneer Jessie al even binnen is, komt Shownieuws het terrein op gelopen. Ze willen graag wat vragen stellen aan Jessie. De twee mannen van Shownieuws krijgen eerst een rondleiding over het Utopia 2 terrein van Jessie en beginnen hierna aan het interview. Er wordt aan Jessie gevraagd hoe hij het vindt dat hij hier weer is. Het is een andere plek, ander experiment begint Jessie. En vertelt verder dat hij graag veel geld wil verdienen voor Utopia en dat dit ook zijn doel is binnen de poorten. Ze hebben hier een groep met veel kwaliteiten maar niet het zakelijk gedeelte voegt Jessie toe. Zal Jessie zijn woorden waarmaken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *