Jessie woont pas net in Utopia 2 en ontvangt nu al zijn eerste aanvragen

Jessie woont pas net in Utopia 2 en ontvangt nu al zijn eerste aanvragen

Jessie heeft aan Merel laten weten dat hij in Utopia 1 druk bezig is geweest met een succesvolle kledinglijn. Als Brenda wat later achter de laptop zit, is ze verbaasd om te zien dat Jessie in zijn korte tijd in Utopia 2 zijn eerste e-mail al heeft ontvangen. Jessie heeft nu al zijn eerste aanvraag roept Brenda enthousiast door de caravan. Oh my god reageert Shelley als ze de aanvraag op de laptop ziet. Ook Mike is enthousiast als hij het goede nieuws hoort. Ik ben gigantisch positief zegt hij aan Shelley.

Wat later neemt Jessie plaats achter de laptop om zijn e-mails te bekijken. Hij lijkt erg blij te zijn met zijn eerste aanvragen. De nieuwe bewoner wil de mensen dan ook zo snel mogelijk terug mailen om hen te bedanken. Hij vertelt aan Shelley dat hij nog niet weet welke producten hij op de markt wil brengen maar is vastbesloten de vraag naar zijn kledinglijn te beantwoorden. De eerste aanvragen die de komende week binnenkomen ga ik sowieso behandelen eindigt hij tegenover Shelley.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *