Brenda en Hiske speculeren over wie Jessie aan gaat pakken

Brenda en Hiske speculeren over wie Jessie aan gaat pakken

Hiske en Brenda zijn aan het speculeren over wie Jessie gaat aanpakken. Hiske vraagt aan Brenda wat zij denkt. Dit wordt wat begint Brenda. En denkt dat Jessie zich eerst koest gaat houden en na de kerst een aantal bewoners gaat aanpakken. Hiske is wel benieuwd welke bewoners volgens Brenda gaan zijn. Gerrit, Shelley, misschien jullie en Merel antwoordt Brenda. Hiske lijkt erg geïnteresseerd in de woorden van haar mede bewoner en kijkt haar dan ook met een lach op haar gezicht aan. Ik vind het geweldig. Ik kan hier echt van genieten, want alles staat straks alles op zijn kop gaat ze verder. Maar, ik sluit me er graag bij aan eindigt ze. Gaat Brenda gelijk krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *